Referenties

Lees hier enkele referenties van bedrijven die met Annelore hebben samen gewerkt.

‘Betrouwbaar, no nonsense en houdt zich aan afspraken’

“Ik ken Annelore nu een jaar of tien en ik heb veel respect voor haar werkwijze. In de bouw wereld is haar directe aanpak heel effectief: ze kan op een heel subtiele manier zorgen dat iedereen doet wat hij moet doen. Tijdens een bouwvergadering weet ze iedereen stil te krijgen. Die directe manier van aansturing en prettige wijze van communiceren maakt dat iedereen die met haar werkt respect voor haar heeft.”

Wilfred Sparreboom, Stokvis winkelpuien en rolluiken

‘Prettige persoonlijkheid’

“Van 2000 tot 2008 werkten wij samen met Annelore in haar functie als manager onroerend goed/ facility bij Belcompany.  Bij het openen van nieuwe Belcompany filialen en het verbouwen van bestaande winkels was Annelore ons aanspreekpunt en zowel financieel als technisch verantwoordelijk voor de winkels. Als onafhankelijk adviesbureau hebben wij haar mogen ondersteunen in het tekenwerk, vergunningstrajecten, inkoop en het projectmanagement. Na de periode BelCompany hebben wij nog altijd contact gehouden en doen wij af en toe nog een opdracht. Ik heb haar leren kennen als een daadkrachtige persoonlijkheid, iemand die doorpakt en waar nodig snel schakelt. Ze is een prettige persoonlijkheid met veel kennis en vaardigheden op facilitair gebied.”

Andre de Haas, directeur Spect bouwmanagers en adviseurs

‘Op de shortlist’

“Tijdens de jarenlange zakelijke relatie die we hebben heb ik Annelore leren kennen als een uiterst professionele zakenvrouw, waarvoor geldt: afspraak is afspraak, binnen alle redelijkheid. Ze behoudt het overzicht, leeft zich goed in in een project, is bijzonder kritisch en houdt ook de tijdsplanning in de gaten. Het is natuurlijk onmogelijk om van alle facilitaire noviteiten op de hoogte te zijn, maar Annelore heeft zo’n groot en goed netwerk om zich heen verzameld dat ieder facilitair vraagstuk bij haar in goede handen is. Bij iedereen die op facilitair vlak een uitdaging heeft moet zij dan ook zeker op de shortlist staan.”

Marijn van Dijkhuizen, Progenta Projectservices